Medezeggenschap

Oudercommissies
Wij vinden het belangrijk dat onze klanten en medewerkers betrokken zijn bij onze organisatie. De medezeggenschap wordt op meerdere manieren georganiseerd; zo werken wij binnen elke unit met een oudercommissie. De oudercommissie vertegenwoordigt alle locaties die aan de unit verbonden zijn. Een oudercommissie kan alleen bestaan uit leden die klant zijn van de Kinderkoepel. We zijn blij dat er mensen te vinden zijn die zich hiervoor willen inzetten. De oudercommissies hebben diverse wettelijke bevoegdheden en richten zich op alle zaken die voor de opvang van de kinderen van belang zijn en aandacht behoeven. De oudercommissies zijn behalve via de locaties of rechtstreeks, ook te bereiken via e-mail. U kunt zich altijd aanmelden voor deelname in de oudercommissies.

OC Wielewater
De OC van Wielewater is te bereiken via: oudercommissiewielewater@gmail.com.
Momenteel zijn wij op zoek naar ouders die de BSO willen vertegenwoordigen binnen de oudercommissie van Wielewater. Heeft u interesse, stuur dan een e-mail naar: oudercommissiewielewater@gmail.com.
Klik hier voor de flyer van de OC van Wielewater.

OC Waterwiebels & Waterwoezels
De oudercommissie van locatie Waterwiebels en Waterwoezels bestaat uit: Sandra Danser (voorzitter), Freek Kloeg, Jasper Lugtenburg en Kirsten Maller.
De OC van Waterwiebels is te bereiken via: oudercommissiewaterwiebels@gmail.com.
Momenteel zijn we op zoek naar leden die locatie Waterwiebels BSO en Waterwoezels BSO kunnen vertegenwoordigen. Heeft u interesse, stuur dan een e-mail naar: oudercommissiewaterwiebels@gmail.com.
Klik hier voor de flyer van de OC van Waterwiebels.

OC Woelwater
De oudercommissie van locatie Woelwater bestaat uit: Danny Vrijhof (voorzitter), Alice de Jong (secretaris), & Eleanor van der Wildt. De OC van Woelwater is te bereiken via: woelwateroc@gmail.com. Klik hier voor de flyer van de OC van Woelwater.

OC Gastouderopvang
Momenteel zijn wij op zoek naar ouders voor de OC van de gastouderopvang. Aanmelden kan via gastouderopvang@kinderkoepel.nl.
Klik hier voor de flyer van de OC van Gastouderopvang.

OC PSZ Gemeente Nissewaard
Momenteel zijn wij op zoek naar ouders voor de OC van de peuterspeelzaal van Heenvliet en Zuidland. Aanmelden kan via a.muis@kinderkoepel.nl.
Klik hier voor de flyer van de OC van PSZ Nissewaard.

OC PSZ Gemeente Brielle
Momenteel zijn wij op zoek naar ouders voor de OC van de peuterspeelzalen van Brielle, Vierpolders en Zwartewaal. Aanmelden kan via a.muis@kinderkoepel.nl. Klik hier voor de flyer van de OC van PSZ Brielle.

Ondernemingsraad Kinderkoepel
De medezeggenschap voor medewerkers van de Kinderkoepel verloopt o.a. via de ondernemingsraad van de Kinderkoepel. De OR bestaat uit vijf leden; Mariska Rehorst (voorzitter), Marjo den Hollander, Kim Verschoor (secretaris), Lia Beijer & Patricia Mathey. De ondernemingsraad komt regelmatig bij elkaar, houdt contact met de achterban en heeft minimaal 6 keer per jaar overleg met de bestuurder over allerlei onderwerpen die van belang zijn voor de organisatie en haar medewerkers. De ondernemingsraad van de Kinderkoepel is te bereiken via: or@kinderkoepel.nl

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Ga naar de Facebook pagina