Dagopvang

Daar is Jette. Twee dagen per week komt ze hier op het kinderdagverblijf, wanneer haar ouders aan het werk zijn. Als ze haar jas en schoenen uit heeft gedaan, rent ze snel naar binnen. Haar vriendinnetje is er al en zit aan de tafel een grote puzzel te maken. Jette wil meedoen.

‘Dag Jette!’ Leidster Annemarie begroet haar vrolijk. ‘Je hebt er zin in vandaag. Wil je ook puzzelen?’ Jette knikt. Een beetje verlegen altijd nog, zo in het begin. Dat duurt altijd maar een half uurtje. Daarna kwebbelt ze vrolijk mee. Annemarie pakt Jette’s hand. ‘Zullen we eerst mama gedag zeggen?’ Oh ja! Snel rent ze terug naar haar moeder die nog even met de andere leidster staat te praten.

Een dikke kus en knuffel krijgt haar moeder. Nog even zwaaien als mama wegrijdt. Haar neusje tegen het raam gedrukt. En dan terug naar de puzzel en haar vriendinnetje. De dag is begonnen.

Kinderen van zes weken tot vier jaar kunnen terecht in één van onze vriendelijke kindercentra voor dagopvang. Deze zijn praktisch verdeeld over de verschillende wijken in Hellevoetsluis.
De locaties kunt u hieronder terugvinden.

Er is opvang mogelijk op vaste dagen voor 40, 48 en 52 weken per jaar, maar ook op flexibele basis.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden?
Klik hier voor de productomschrijving.
Klik hier voor de tarieven en bereken direct uw netto maandprijs.

 


Locaties

Klik op één van de locaties voor meer informatie

Waterwiebels

Wielewater

WoelwaterVeelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor dagopvang?
U kunt uw kind inschrijven via het online inschrijfformulier op onze website. Inschrijven is kosteloos. Plaatsen kan vanaf de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar.

Hoe verloopt de inschrijving?
De inschrijving via de website wordt binnen 5 werkdagen via e-mail bevestigd. Als er direct een plaats beschikbaar is, ontvangt u per e-mail een plaatsingsovereenkomst. Is er geen plek beschikbaar dan zullen wij uw inschrijving bevestigen en uw inschrijving plaatsen op de wachtlijst. Wij streven ernaar u uiterlijk 3 maanden voor de gewenste startdatum te informeren over de plaatsingsmogelijkheden.

Kan ik eerst een kijkje nemen op de dagopvang?
Een rondleiding kan altijd, u kunt zich hiervoor aanmelden via de button Rondleiding. De desbetreffende locatie neemt daarna contact met u op voor een afspraak.


Zijn er wachtlijsten?
Momenteel hebben we voldoende plaatsingsmogelijkheden. Een eventuele wachtlijst kan per dag en locatie verschillend zijn. Wanneer u uw zoon of dochter inschrijft en uw voorkeur voor locatie en dagen aangeeft, kunnen wij direct bekijken of en wanneer er plek beschikbaar is.

Hoe kan ik de dagopvang wijzigen of stopzetten?
Er geldt een schriftelijk opzeg- en wijzigingtermijn van één maand, die elke dag in kan gaan. U kunt hiervoor een e-mail sturen via de button Direct Contact op onze website.

Is er ook flexibele opvang mogelijk?
Onze pakketten bieden 4 mogelijkheden; vaste opvang tijdens 40 schoolgaande weken, vaste opvang voor 48 weken per jaar, vaste opvang voor 52 weken per jaar en 52 weken flexibele opvang volgens rooster. Bij Documenten vindt u een volledig overzicht van de prijzen en mogelijkheden. Via het inschrijfformulier kunt u uw voorkeur voor een pakket doorgeven.

Contact via email


Vraag een rondleiding aan

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Ga naar de Facebook pagina